Menü Bezárás

Nyomtatható kérelmek letöltése

Nyomtatható kérelmek letöltésére az E-Önkormányzati Portál ad lehetőséget. A kérelmek (űrlapok) letöltése ügyfélkapuval nem rendelkezők számára is elérhető. Bejelentkezés nélkül is megnyithatók, kitölthetők, menthetők az űrlapok, de a beküldésük nem lehetséges (elektronikusan beküldeni csak a bejelentkezett felhasználók tudják).

Kérelem kitöltésének, letöltésének menete:

  1. nyissa meg az E-Önkormányzat Portált
  2. válassza az “Űrlapkitöltés bejelentkezés nélkül” opciót
  3. az önkormányzat keresőben a lekérdező mezőben keresse ki az ön települését, majd válassza ki a megjelenő önkormányzatot

  4. az űrlap kereső segítségével keresse ki a szükséges űrlapot:

    ONLINE KITÖLTÉS: ide kattintva betöltődik az űrlap és online kitölthetővé, majd letölthetővé válik. Kérjük ezzel a funkcióval töltse ki az űrlapot, majd a kitöltés végeztével az “Ellenőrzések futtatása” gombra kattintani. Amennyiben hibátlan a kitöltés, a “Letöltések” gombra kattintva letöltheti PDF formátumban, majd kinyomtathatja a kitöltött űrlapot. Az így kitöltött, kinyomtatott papír alapú kérelmet ALÁÍRVA beadhatja hivatalunkban, további ügyintézés céljából. 

    ŰRLAP ELŐNÉZET: használatát nem javasoljuk, mivel az űrlap az online kitöltés során – a kitöltött mezők függvényében – tartalmilag változhat, így a végeredmény adattartama eltér az általános űrlaptól!

    Kérjük minden esetben az ONLINE KITÖLTÉS funkcióval töltse ki az űrlapot!