Menü Bezárás

Hirdetmények (országos)

A Hirdetmények oldalon a Közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2016. évi CL. törvényben (Ákr.) meghatározott hatóságok, a 2013. évi CXXII. törvény a mező- és erdőgazdálkodási földek forgalma, továbbá a 474/2013. (XII. 12.) Korm. rendelete az elővásárlási és előhaszonbérleti jog gyakorlása érdekében az adásvételi és a haszonbérleti szerződés hirdetményi úton történő közlésére vonatkozó eljárási szabályok, a 2020. évi LXXI. törvény a földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásáról és a földnek minősülő ingatlanok jogosultjai adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezése, a 647/2020. (XII. 23.) Korm. rendelet a földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásának részletes szabályai, valamint az atomenergiáról szóló 1996. évi CXVI. törvény szerint a Szolgáltató Rendszerhez csatlakozott hivatalok tehetnek eleget közzétételi kötelezettségüknek. Az aktuálisan kifüggesztett adás-vételi és haszonbérleti szerződéseket az alábbi linken tekintheti meg:

Az oldalon csak aktuálisan kifüggesztett hirdetményeket talál. A hirdetmény nyitóoldalán alapértelmezettként a 20 legutoljára kifüggesztett hirdetmény látható.
A hirdetmények közötti keresésre a nyitólap tetején található egyszerű kereső szolgál. Ha pontosítani szeretne a keresésen, akkor használhatja a részletes keresőt is, ahol a hirdetmény főbb adatait megadva tudja szűkíteni a keresési találatot. 

Célszerű a “Forrásintézmény” kereső mezőt kitölteni (“Nagyharsányi Közös Önkormányzati  Hivatal” értékkel), így az összes hirdetmény megtekinthetővé válik.